Εκδοση Αδειας χρήσης νερού υφιστάμενης υδροληψίας –Ανανεώσεις αδειών χρήσης νερού

Αφορά τη χορήγηση άδειας για υφιστάμενο δικαίωμα χρήσης νερού,

όπως υπαγορεύεται από την απόφαση αριθ. οικ. 146896/2014(ΦΕΚ 2878Β/2014) και τις τροποποιήσεις της, καθώς και τα Σχέδια Διαχείρισης των Υδατικών Συστημάτων κάθε περιοχής.

Η δυνατότητα έκδοσης άδειας αναφέρεται σε όλες τις υφιστάµενες χρήσεις νερού από επιφανειακά ή υπόγεια ύδατα (π.χ. γεωτρήσεις ή φρέατα και υδροληψίες από λίµνες ή ποταµούς για: ύδρευση, αγροτική χρήση, βιοµηχανική χρήση, ενεργειακή χρήση, αναψυχή).

Το γραφείο μας αναλαμβάνει τη συμπλήρωση του φακέλου που απαιτείται για την έκδοση της άδειας χρήσεως νερού υφισταμένης γεώτρησης ή φρέατος, την σύνταξη της Γεωλογικής Μελέτης (συντεταγμένες σημείου γεώτρησης, τεχνική έκθεση, χημική ανάλυση νερού, κλπ), που είναι απαραίτητη γι’ αυτό και την παρακολούθηση του φακέλου σ’ όλα τα στάδια της αδειοδότησης.

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ ΧΡΗΣΕΩΣ ΝΕΡΟΥ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ & ΠΗΓΑΔΙΩΝ

Η άδεια χρήσης νερού ισχύει για ορισμένο χρονικό διάστημα, το οποίο αναφέρεται στην άδεια. Πριν τη συμπλήρωση του χρονικού αυτού διαστήματος, απαιτείται η ανανέωση της άδειας χρήσης.

Αναλαμβάνουμε την ανανέωση της άδειας χρήσεως με την συμπλήρωση του φακέλου που απαιτείται, την εκπόνηση Περιβαλλοντικής Μελέτης ή την ανανέωση των Περιβαλλοντικών Όρων, εφ’ όσον αυτό απαιτείται.